joi, 25 august 2011

Out of office

 Hmm, se apropie cu pasi repezi concediul muuuult asteptat. Asa ca astazi la birou era nevoie sa imi setez mesajul de "out of office" . Dupa ce l-am setat pe cel care aveau sa il primeasca toti colaboratorii, m-am gandit sa il dau si pe cel intern sa anunt cu trambite pe toata lumea ca...nu o sa mai fiu la birou pentru o perioada de timp. Vai cat de minuntat este sa scriu, sa citesc si sa realizez ca incepand de maine..nu ma mai trezesc la 7:30 sa plec spre birou. Da, poate ma voi trezi tot la 7:30 dar cu siguranta pentru un scop mai nobil .Bucuroasa si asteptand cu nerabdare terminarea programului, valul inspiratiei "m-a inecat" ca sa spun asa si am inceput sa scriu la ce avea sa fie un mesaj intern de  " bye bye, but see you soon "


"Buna tuturor
In perioada 26.08-5.09 nu voi fi de gasit in perimetrul tarii noastre. Asa ca ..nu incercati sa ma cautati, nu ma verificati pe facebook si nici nu cautati coordonatele mele pe gps. Totusi ..in caz de urgente, voi “incerca” sa raspund la telefon:). Pentru orice problema va rog sa o contactati pe noua si draga noastra colega Raluca, care imi va tine locul.


Ne vedem curand:)" 

Mi s-a parut foarte haioasa poza adaugata, si sper ca si sefului meu , dar de asta cred ca o sa imi dau seama  la intoarcere:)). Cred ca as putea scrie acest gen de mesaje cel putin o data pe luna, voi nu ?:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu