vineri, 5 octombrie 2012

Minim...doua

Baietii gasesc intotdeauna hilar sau curios faptul ca fetele merg de cele mai multe ori la toaleta in minim doua. Cum una dintre ele isi arata intentia de a merge spre acel loc, parca la un semn, apare si a doua..si a treia prietena dornica sa mearga si ea. De ce? se pot intreba baietii..Pentru ca exact in drumul spre toaleta au loc cele mai interesante discutii, cele mai aprigi barfe si cele mai noi informatii pe care niste prietene si le pot destainui.
 Si sa fim sincere, uneori chiar voi (dragii nostri) sunteti tinta discutiilor iar daca ne-ati suparat pe vreuna dintre noi, restul insotitoarelor spre toaleta vor afla..DA, STIM CE AI FACUT ! :)
     Un alt caz este in club, si acolo da vor merge impreuna pentru ca intotdeauna o fata are nevoie sa fie asteptata de prietena ei la iesirea din WC, pentru a arunca un ochi iscoditor asupra celorlalte fete din club aflate la baie pentru reimprospatarea machiajului. Si sa vezi acolo rautati "ai vazut-o p-aia cum era imbracata" "da, naspa rau, se vede ca e de la tara" "cum fata sa vii asa imbracata in club" "ce fusta scurta avea, clar era in cautare de..distractie".
    Cred ca aveati voi o oarecare banuiala, dar acum stiti...da, d-asta mergem intotdeauna la toaleta in minim...doua:)

Si nu, nu este barfa...este networking:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu