luni, 2 septembrie 2013

In pasi dulci de balerina, Pavlova

Pentru ca imi place atat de mult bezeaua intr-o sambata un pic mai racoroasa am decis sa incerc o reteta noua: Prajitura Pavloa. Povestea spune ca Herbert Sachse, bucatorul sef al hotelului Esplanade din Perth a creat aceasta prajitura in 1935 pentru a sarbatori vizita indragitei balerine Anna Pavlova in Australia. Povestea balerinei o puteti gasi aici .
 
     Reteta nu este complicata, dureaza doar putin mai mult coacerea bezelei, racirea si apoi asezonarea cu fructele dorite. Este dulce si racoritoate ( eu am folosit zmeura, sa ii dea un gust acrisor). Poza finala o puteti regasi mai jos iar reteta cu siguranta o gasiti cu o simpla cautare pe google.

  Nu a rezistat mai mult de o zi in frigider si cu siguranta voi mai incerca prajitura si cu alte fructe si de ce nu si cu..ciocolata :)

 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu