joi, 3 martie 2011

Out of order ..or the hard way..Fuck Off

  1.  In primul rand frigului (masinuta mea a hibernat iarna aceasta, datorita lipsei mele de atentie in a-i achizitiona cauciucuri de iarna, si ii simt lipsa)
  2. Masinilor vechi abandonate de proprietari, tranformate in pubele de gunoi, care strica imaginea orasului, ocupa degeaba locuri de parcare si sunt focare de infectie
  3. Gropilor atat de des intalnite in Bucuresti, care iti produc din cand in cand cate o mica galma in cauciuc, iti zgarie janta sau mici incidente
  4. Taximetristilor tembeli din trafic
  5. Celor care vin in mall-uri doar sa caste gura. Nu aveti ce face acasa? Singurele motive pentru care ma duc in mall este fie sa mai fac o achizitie in domeniul vestimentar, fie sa vad un film (care se intampla maxim 1 data pe luna, caci nu sunt o impatimita a vizionarii filmelor la cinema). Nu am sa inteleg niciodata oamenii care vin pur si simplu sa se plimbe.
  6. Fetelor care vin in mall imbracate ca pentru o noapte petrecuta in club. A devenit si mall-ul o etalare a tinutelor, ne alegem partenerii in functie de cum defileaza imbracati pe culoarele magazinelor, este mall-ul un nou Radu Beller?
  7. "Fitelor" nefondate. As putea intelege oamenii cu un background care sa le permita o oarecare urma de trufie, dar de ce se intalneste un asa mare procent de "fite"  pe metru patrat? Si de cele mai multe ori se demonstreaza ca acest tip de oameni, au in buzunar plus sau minus 0 ron. (hai, cu indulgenta poate au salariul minim pe economie, strang din dinti o saptamana, sa iasa sambata seara in club sa bea un cocktail la 25 Ron, sa se afiseze, deci..sa fie mondeni). Nici macar repulsie nu imi mai sugereaza, ci poate mila ..caci prostia e dureroasa.
  8. Sa ramanem tot in zona cluburi, moda...fuck off pantofilor cu varf ascutit. O adevarata ghilotina daca se incumeta vreun barbat sa ne supere cu ceva. Poate unii stilisti afirma ca au inceput iar sa se poarte anul acesta, dar pentru mine sunt...NOT. As trece cu vederea un varf ussssoooooorrr ascutit, dar altfel..NU.
  9. Lipsei de bun simt. Este de baza si elementar ca bunul simt sa existe. Altfel....nu existi tu.
  10. Vanzatorilor, care nu realizeaza ca noi le facem un favor sa cumparam de la ei, si nu invers.
Astazi am simtit nevoia sa spun Fuck off  catorva lucruri. O puteti face si voi. Spuneti simplu, oricui, oricarei situatii..  Fuck off

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu